Control acces

acces-controlOdata cu avansul tehnologic inregistrat de diversele componente ale unui sistem de control acces acesta a devenit un instrument cu beneficii importante pentru orice tip de organizatie. Sistemele de control acces permit monitorizarea si restrictionarea accesului  in diferite arii protejate permitand controlul atat al persoanelor cat si al ariilor protejate.

Nivelele de control al accesului permit definirea exacta a persoanelor care au acces in spatiile protejate, a intervalului de timp cand se poate face accesul si a spatiilor unde este permis acest acces.

   

Sistemele de control acces instalate de firma Alarm`s GDS acopera toata gama de cerinte si solutii dedicate asigurarii securitatii fizice, a managementului de personal si bunuri.

Firma Alarm`s GDS asigura instalarea de solutii de control acces bazate pe  diverse tehnologii si sisteme in care se folosesc: de la cartele magnetice la cartele de proximitate (125KHz), iCLASS (13.56 MHz), contactless smart card, contact smart card, solutii bazate pe biometrie - fingerprint, handgeometry, iris.

Tehnologiile care stau la baza sistemelor de control permit astazi nu doar controlul accesului ci si integrarea cu diferite alte sisteme care asigura securitatea sau managementul persoanelor si al diferitelor resurse care pot fi mai usor de identificat si alocat folosind structura si elementele unui sistem de control acces.

Aria de acoperire a solutiilor de control acces instalate de firma Alarm`s GDS este una foarte mare:
  • sistem de tip stand-alone pentru configuratii de 1-2 usi, unde nu este nevoie de un control riguros al persoanelor si unde nu sunt implicate resurse deosebit de mari;
  • sisteme de nivel mediu 8-32 usi, care se pot integra in sisteme distribuite de control si monitorizare. Sunt sisteme care implica un grad ridicat de dezvoltare a software-ului de control, o alegere riguroasa a tehnologiilor implicate pentru configurarea si gestionarea ulterioara a sistemului, acesta putandu-se dezvolta progresiv in timp;
  • sisteme mari care asigura controlul pentru un numar de usi si sisteme distribuite pe arii geografice mari.

Sunt sisteme care se bazeaza pe tehnologii software si hardware distribuite, care folosesc facilitati si optiuni de sistem ce fac din ele o solutie de extrema siguranta si fiabilitate.


Produse recomandate pentru instalare:

 Rosslare

imagesCALBAUQ4 paso

conlan

Soyal_logo

Kantech

Inscrie-te la newsletter

Inscrie-te pentru a primii ultimele informatii despre sisteme profesionale de televiziune cu circuit inchis.

Certificari

licenta

Informatii contact

Alarm's GDS

Soseaua Mihai Bravu, nr 2, bl 62, sc 1, ap 13, int 13, sect 2, Bucuresti

Persoana de contact: Ing.  Gabriel Muscalu

Tel: 0742. 142. 192
Fix/fax: 021. 252. 83.39

E-mail
seo