Alarm's GDS

Despre noi

Alarm's GDS activeaza pe piata romaneasca a sistemelor de securitate inca din anul 2002, avand instalate pana in prezent  peste 400 de sisteme de securitate atat in Bucuresti cat si in tara. Cu o mare parte dintre acestea ALARM'S GDS are incheiate contracte de service post garantie.

echipa-gdsIn cei 10 ani de experienta, firma noastra a colaborat cu firme precum: UTI, ECOTERM, GIS, GRIVCO, ANTENA TV GROUP SA, MB DISTRUIBUTION, LABORATORUL CENTRAL, DOLDORA DISCOUNT, UNIVERSITATEA ROMANO AMERICANA ETC.
Echipa Alarm's GDS  este alcatuita din 10 tehnicieni avizati de IGP, avand pregatirea necesara pentru a instala o gama diversificata de sisteme de  alarmare la efractie, avertizare incendiu  control acces si supraveghere video., dintre acestia  4  au carnete de manipulanti nacela pentru lucru la inaltime.
Firma este licentiata de IGPR pentru instalarea si intretinerea sistemelor de securitate ( Licenta de functionare : Nr. 0576/T ) si autorizata de  Centru National  Pentru Securitatea la Incendiu si Protectie Civila  prin Autorizatia nr 0986   pentru efectuarea de lucrari   de instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare,  alarmare si avertizare in caz de inendiu.
Valorile companiei noastre ne-au ajutat intotdeauna in mentinerea unei colaborari de durata cu clientii nostri:
  • orientarea catre client, adaptarea permanenta a fluxului de executie si a sortimentelor de echipamente oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor si necesitatilor clientilor existenti si potentiali;
  • orientarea spre performanta astfel incat sa se poata oferi produse si servicii de calitate;
  • cresterea eficientei printr-o dezvoltare tehnologica permanenta si organizarea optima a firmei;
  • preocupare pentru salariati prin urmarirea calitatii umane si profesionale a angajatilor, buna colaborare a intregii echipe, crearea unui mediu de lucru adecvat

Ce avem in plus?

  1. Preturi imbatabile; flexibilitate; interactivitate; suport tehnit pentru toate echipamentele comercializate , precum si pentru echipamente antiefractie, control acces, antiincendiu, suport asigurat de personal cu experienta in domeniu
  2. Solutii video de ultima generatie in conformitate cu normele si standardele Uniunii Europene si nu in ultimul rand solutii fiabile (calitate/pret) pentru orice situatie, proiect sau cerinta.
  3. Ne mandrim cu recomandari pozitive din partea tuturor clientilor nostri atat in ceea ce priveste fiabilitate in exploatare a echipamentelor furnizate cat si din punct de vedere al suportului tehnic rapid si de calitate.

 

Inscrie-te la newsletter

Inscrie-te pentru a primii ultimele informatii despre sisteme profesionale de televiziune cu circuit inchis.

Certificari

licenta

Informatii contact

Alarm's GDS

Soseaua Mihai Bravu, nr 2, bl 62, sc 1, ap 13, int 13, sect 2, Bucuresti

Persoana de contact: Ing.  Gabriel Muscalu

Tel: 0742. 142. 192
Fix/fax: 021. 252. 83.39

E-mail
seo