Sisteme de alarmare la efractie

efractie

 

Intra in atributiile noastre pastrarea musafirilor nedoriti afara, in timp ce musafirii autentici si angajatii trebuie protejati de un eventual atac. Cand cladirea este evacuata pe timp de noapte, sistemul de detectie la efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei. Daca este conectat la o statie centrala, politia va fi alertata imediat la incercarea de efractie.

 

O gama de detectori pe baza de bariere cu infrarosu, microunde, vibratii, tehnologie acustica si seismica este disponibila pentru utilizarea unitatilor de comanda si control corespunzatoare cerintelor cladirii dvs.

Echipamentele auxiliare ca sirenele sau semnalele luminoase ajuta de asemenea pentru o mai buna protectie la intrusi. Site-urile mai sensibile isi doresc utilizarea sistemelor de protectie perimetrala pentru a detecta prezenta intrusului chiar inainte de intrarea in cladire.
Acest tip de protectie este ideal pentru institutiile comerciale, industriale si militare.

Institutiile financiare, inclusiv bancile, societatile de asigurare si trezoreriile necesita conditii de securitate speciale. De obicei, alaturi de sistemele de detectie efractie sunt folosite si cele de acces control si TVCI.

 

Produse recomandate pentru instalare:  dsc paradox
Securiton

Inscrie-te la newsletter

Inscrie-te pentru a primii ultimele informatii despre sisteme profesionale de televiziune cu circuit inchis.

Certificari

licenta

Informatii contact

Alarm's GDS

Soseaua Mihai Bravu, nr 2, bl 62, sc 1, ap 13, int 13, sect 2, Bucuresti

Persoana de contact: Ing.  Gabriel Muscalu

Tel: 0742. 142. 192
Fix/fax: 021. 252. 83.39

E-mail
seo